Как купить хорошу машину с пробегом?
+4
Takenada
Леонид Светлый
Ольга Макарченко
Александр Маслов
Участников: 8
Страница 1 из 1
Как купить хорошу машину с пробегом?
Привет, всем. Научите удачно выбирать автомобиль с пробегом. Как не ошибиться при покупке и на что обращать внримание?
Александр Маслов- Сообщения : 139
Дата регистрации : 2022-02-19
Re: Как купить хорошу машину с пробегом?
На все нужно смотреть. И еще, проверьте внимательно. Для меня табу - битые автомобили.
Ольга Макарченко- Сообщения : 94
Дата регистрации : 2022-02-20
Можете у нас в городе обратиться к представителю Хапай https://hapai.kiev.ua/ru/city-kharkiv - это компания, которая продает и покупает автомобили с пробегом. Тут вы сможете купить машину или выгодно совершить обмен с доплатой.
Леонид Светлый- Сообщения : 47
Дата регистрации : 2022-06-16
Підкажіть... якщо я купую машину у власника, у нього вже є автоцивілка, то мені треба буде ще раз купувати? Чи машина іде до мене разом зі страховкою? Я просто шукаю на сайті автоцивілка хотлайн і щось не дуже розумію, так воно чи ні? Можливо ви з власного досвіду знаєте?
Takenada- Сообщения : 26
Дата регистрации : 2022-10-12
Я також розумію, що купити абсолютно нову машину із салону для мене буде досить невигідно, хоча можна взяти в кредит тут Cayenne Porsche, яку я хочу. Але я звернула увагу, що в офіційного дилера реально обрати авто з пробігом. Вони ретельно перевіряють всі вживані автомобілі перед продажем та гарантують справний технічний стан. Тому можна купувати сміло.
Ksu- Сообщения : 60
Дата регистрации : 2023-09-19
Если покупать авто с рук, обязательно нужно проверять владельца!
Mirena- Сообщения : 62
Дата регистрации : 2022-11-25
Да, это точно не будет лишним. И такую проверку можно выполнить через сервис Сканби, пробить информацию по базе. Тут можно проверить штрафы ПДД и удостовериться касательно собственник транспортного средства. И аналогичная проверка будет актуальна при покупке недвижимости.
Валентина Петрова- Сообщения : 151
Дата регистрации : 2022-08-25
Придбала Ford Kuga в автоцентрі Форд ООО «Бристоль Авто» https://ford-bristol.com.ua/ - дійсно дуже хвилювалася, це мій перший досвід. З самого початку процес покупки пройшов гладко: від консультацій до фінальних деталей угоди. Менеджери справжні професіонали, які знають свою справу. Ford Kuga виявився ідеальним вибором для моїх потреб. Комфортний, стильний і надійний автомобіль.
намесил- Сообщения : 162
Дата регистрации : 2021-01-27