Як зробити воду в басейні чистою та прозорою?
Участников: 2
Страница 1 из 1
Як зробити воду в басейні чистою та прозорою?
Привіт! У мене виникла проблема з басейном. Вода в басейні стала дуже помутнілою, хоча я регулярно додаю хімікати для очищення. Я не знаю, що робити. Можливо, ви зможете мені допомогти?
Despasito- Сообщения : 1501
Дата регистрации : 2020-09-24
Re: Як зробити воду в басейні чистою та прозорою?
Привіт! Звучить неприємно. Помутніння води може бути зумовлене різними причинами, такими як перенасиченість води мінералами, висока концентрація бактерій або грибків, а також надмірне використання хімікатів для очищення. Які саме хімікати ви використовуєте для очищення?
Bobik- Сообщения : 26
Дата регистрации : 2022-09-19
Дякую за відповідь. Я зазвичай додаю хлор, але здається, що цього недостатньо. Що ще можна застосувати для уникнення проблеми з мутністю води в басейні?Bobik пишет:Привіт! Звучить неприємно. Помутніння води може бути зумовлене різними причинами, такими як перенасиченість води мінералами, висока концентрація бактерій або грибків, а також надмірне використання хімікатів для очищення. Які саме хімікати ви використовуєте для очищення?
Despasito- Сообщения : 1501
Дата регистрации : 2020-09-24
Зрозуміло. Я б рекомендував використовувати коагулянти та флокулянти, щоб усунути помутніння води. Я рекомендую звернутися до онлайн магазину "Аквадоктор". Вони мають великий вибір засобів для догляду за басейнами, включаючи коагулянти та флокулянти https://aquadoctor.ua/ua/product-category/himiya-dlya-baseynu/attribute-tip-sredstva-koaguljanty-i-flokuljanty-ua/ .
Коагулянти допомагають згрупувати різні частинки, що можуть бути причиною помутніння, такі як бруд, органічні речовини та бактерії, і зробити їх більш важкими, щоб вони можуть випасти на дно басейну. Флокулянти допомагають згрупувати маленькі частинки, що не можуть бути зібрані коагулянтами, і створюють більш великі частинки, які можна легко зібрати у воді.
Коагулянти допомагають згрупувати різні частинки, що можуть бути причиною помутніння, такі як бруд, органічні речовини та бактерії, і зробити їх більш важкими, щоб вони можуть випасти на дно басейну. Флокулянти допомагають згрупувати маленькі частинки, що не можуть бути зібрані коагулянтами, і створюють більш великі частинки, які можна легко зібрати у воді.
Bobik- Сообщения : 26
Дата регистрации : 2022-09-19