Форум города Харьков
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Протиепілептичні препарати що допоможе краще за все

Участников: 3

Перейти вниз

Протиепілептичні препарати що допоможе краще за все Empty Протиепілептичні препарати що допоможе краще за все

Сообщение автор Шипучка Пн Сен 30, 2024 5:22 pm

Хтось може підказати, які протиепілептичні препарати справді ефективні? Я нещодавно дізнався, що є багато різних варіантів, але складно зрозуміти, який із них кращий. Можливо, хтось вже пробував щось і може поділитися власним досвідом? Цікавить як щодо тривалого прийому, так і при гострих нападах.
Шипучка
Шипучка

Дата регистрации : 2020-09-24

Вернуться к началу Перейти вниз

Протиепілептичні препарати що допоможе краще за все Empty Re: Протиепілептичні препарати що допоможе краще за все

Сообщение автор Despasito Пн Сен 30, 2024 5:22 pm

Слухай, я не лікар, але чув багато хорошого про препарати на основі вальпроєвої кислоти. Наприклад, вони добре знімають напади і підходять для тривалого прийому. Важливо, звісно, консультуватися з лікарем, бо не всім підходять однакові ліки, але вальпроати вважаються ефективними.
Despasito
Despasito

Протиепілептичні препарати що допоможе краще за все Empty Re: Протиепілептичні препарати що допоможе краще за все

Сообщение автор Шипучка Пн Сен 30, 2024 5:23 pm

Чув про ці препарати, але турбує, що вони можуть викликати побічні ефекти, особливо при тривалому застосуванні. Тому й хочу дізнатися більше. Може, ще хтось має досвід із іншими ліками, чи є варіанти, що мають менше побічних дій? Можливо, є щось новіше, що краще переноситься?
Шипучка
Шипучка

Сообщение автор Luter90 Пн Сен 30, 2024 5:24 pm

Шипучка пишет:Чув про ці препарати, але турбує, що вони можуть викликати побічні ефекти, особливо при тривалому застосуванні. Тому й хочу дізнатися більше. Може, ще хтось має досвід із іншими ліками, чи є варіанти, що мають менше побічних дій? Можливо, є щось новіше, що краще переноситься?

Якщо хочеш розглянути більше варіантів, раджу зазирнути в онлайн аптеку АНЦ, у них є зручний каталог протиепілептичних препаратів https://anc.ua/catalog/medikamenty-1/nervnaya-sistema-68/protyepileptychni-preparaty-495 тут реально великий вибір ліків, і можна підібрати щось під твої потреби.

Доставка працює по всій Україні, так що зручно, навіть якщо живеш не в місті. Перевір там, є і вальпроати, і ламотриджин, наприклад, про який також багато хто добре відгукується. Може, знайдеш саме те, що тобі підійде краще.

Протиепілептичні препарати що допоможе краще за все Image

Luter90

Дата регистрации : 2021-12-11

Права доступа к этому форуму: