Де краще купувати корми для котів?
Участников: 2
Страница 1 из 1
Де краще купувати корми для котів?
Доброго дня, форумчани. Нещодавно до мене прибився кіт. Не виганяти ж його. Вирішив, що хай живе в мене. Хочу трохи побалувати його та купити корми. Порадьте мені чудовий зоомагазин, будь ласка.
Despasito- Сообщения : 1509
Дата регистрации : 2020-09-24
Re: Де краще купувати корми для котів?
Привіт. Я живу у приватному секторі та маю вдома цілу котоферму. Дуже вже я люблю цих пухнастиків. Купую їм корми у моєму улюбленому зоомагазині. Можу підказати, куди вам слід звернутися.
Муха- Сообщения : 1182
Я теж дуже люблю цих пухнастиків. Вони такі м'які, завжди заспокоюють. Підкажіть де ви корми купуєте? І який би порадили? У мене просто немає досвіду у подібних покупках.
Despasito- Сообщения : 1509
Я завжди купую у перевіреному зоомагазині MasterZoo. Тут дуже великий асортимент, ціни прийнятні та всі корми для котів https://masterzoo.ua/ua/catalog/koti/korm-dlya-kotv/ завжди свіжі. Якщо ви живете у квартирі і ваш кіт постійно знаходиться вдома, я б порекомендував вам сухий корм для кішок, що мешкають у приміщенні Brit Premium by Nature Cat Indoor. Він включає багато вітамінів, які необхідні вихованцю. Включає пребіотик, який робить травлення вашого кота здоровим. Більше вибору кормів для кішок ви можете побачити, перейшовши на сайт магазину. Раджу вам купувати тут.
Муха- Сообщения : 1182