Форум города Харьков
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Меблева фурнітура для ремонту

Участников: 3

Перейти вниз

Меблева фурнітура для ремонту Empty Меблева фурнітура для ремонту

Сообщение автор Муха Пт Май 31, 2024 1:31 pm

Привіт! Я планую відновити кілька старих меблів, які в мене є вдома. Мені потрібно замінити фурнітуру, але я не знаю, з чого почати. Які типи фурнітури найкраще підходять для реставрації старих меблів? Чи є якісь особливі вимоги до вибору шарнірів або ручок, щоб вони гармонійно вписалася у старий стиль меблів?
Муха
Муха

Дата регистрации : 2020-09-24

Вернуться к началу Перейти вниз

Меблева фурнітура для ремонту Empty Re: Меблева фурнітура для ремонту

Сообщение автор Xristina Пт Май 31, 2024 1:32 pm

При відновленні старих меблів дуже важливо зберегти їхній оригінальний вигляд і стиль, тому вибір фурнітури має бути уважним. Для старих меблів ідеально підійдуть репліки старовинних шарнірів та ручок, які виготовляють спеціально під старовинний стиль. Важливо також звернути увагу на матеріали — часто для старих меблів використовують бронзу або латунь, які додають виробам особливу шарм і автентичність.

Xristina

Дата регистрации : 2021-09-26

Сообщение автор Муха Пт Май 31, 2024 1:33 pm

Який кращий спосіб дізнатися про якість фурнітури для старих меблів? Чи можна десь знайти інформацію про різні види металів і їхні властивості, щоб вибрати найбільш підходящі для моїх меблів?
Муха
Муха

Сообщение автор Despasito Пт Май 31, 2024 1:37 pm

Муха пишет:Який кращий спосіб дізнатися про якість фурнітури для старих меблів? Чи можна десь знайти інформацію про різні види металів і їхні властивості, щоб вибрати найбільш підходящі для моїх меблів?
Вибір якісної мебливої фурнітури https://viyar.ua/ua/catalog/mebelnaya_furnitura/ для старих меблів може бути складним, але інформацію про різні види металів і їх властивості можна знайти в спеціалізованих джерелах або консультуватися з професіоналами.
Якщо вам потрібен широкий вибір і надійність, рекомендую перевірити онлайн-магазин ВиЯр, який спеціалізується на меблевій фурнітурі, включаючи репліки для старих меблів. Там ви зможете не тільки переглянути різні варіанти, але й отримати детальні описи і фотографії, що допоможе вам у виборі. Також на сайті часто проводять акції, які дозволяють купити фурнітуру за вигідною ціною.
Меблева фурнітура для ремонту 528
Despasito
Despasito