Якісний фільтр від накипу у Харкові
Участников: 2
Страница 1 из 1
Якісний фільтр від накипу у Харкові
Шукаю де можна купити якісний фільтр від накипу у Харкові.
Вже був у багатьох магазинах міста, та немає те, що мені треба. Такий хочу фільтр - щоб мав багато ступенів очищення, коштував не дуже дорого, невже такого фільтра не має у продажу ніде?
Вже був у багатьох магазинах міста, та немає те, що мені треба. Такий хочу фільтр - щоб мав багато ступенів очищення, коштував не дуже дорого, невже такого фільтра не має у продажу ніде?
Despasito- Сообщения : 1503
Дата регистрации : 2020-09-24
Re: Якісний фільтр від накипу у Харкові
Це вам потрібно подивитись на фільтри від компанії Екософт.
В нас вже стоїть фільтр Екософт Стандарт, дуже гарно очищує питну воду, тільки потрібно картриджі міняти час від часу, десь раз на пів року.
В нас вже стоїть фільтр Екософт Стандарт, дуже гарно очищує питну воду, тільки потрібно картриджі міняти час від часу, десь раз на пів року.
Гарбирен- Сообщения : 76
Дата регистрации : 2021-02-14
Дякую, а скільки коштує такий фільтр? В як його можно придбати, не пам'ятаю, що десь бачив таку модель по очищенню питної води.
Despasito- Сообщения : 1503
Дата регистрации : 2020-09-24
То вам треба в магазині Екософт зайти, ось в Харкові тут https://ecosoft.ua/ua/kharkiv/ та подивитись скільки він запас коштує.
Я ж покупав з рік тому, а ціни вже могли й змінитись. Одно скажу, ви не пожалкуєте якщо візьмете такий фільтр. Він компактний, в мене стоїть на кухні під раковиною. Не заважає, воду якісно очищує. Вона приємна на смак і як з джерела така добра.
Таку воду можна пити як врослим, так і дітлахам прямо з під крану.
Я ж покупав з рік тому, а ціни вже могли й змінитись. Одно скажу, ви не пожалкуєте якщо візьмете такий фільтр. Він компактний, в мене стоїть на кухні під раковиною. Не заважає, воду якісно очищує. Вона приємна на смак і як з джерела така добра.
Таку воду можна пити як врослим, так і дітлахам прямо з під крану.
Гарбирен- Сообщения : 76
Дата регистрации : 2021-02-14