Скільки коштує навчання в автошколі ?
Участников: 4
Страница 1 из 1
Скільки коштує навчання в автошколі ?
Доброго дня! Хочу дізнатися, скільки коштує навчання в автошколі в вашому місті? Які фактори впливають на вартість навчання, і чи відрізняється ціна за різні категорії прав? Цікавить також, чи є можливість розбити оплату на частини або одразу потрібно платити всю суму. Чи були у вас якісь додаткові витрати, про які не згадують спочатку?
Муха- Сообщения : 1154
Дата регистрации : 2020-09-24
Re: Скільки коштує навчання в автошколі ?
Доброго дня! Вартість навчання в нашому місті — близько 12 тисяч гривень. На ціну впливають кількість годин практики, стан автомобілів та досвід інструкторів. У нас можна було розбити оплату на кілька частин, що дуже зручно. Додаткових витрат не було, все чітко озвучили на початку.
Шипучка- Сообщения : 526
У нас в місті навчання в автошколі коштувало приблизно 11 тисяч гривень. Ціна залежить від того, скільки годин практики включено в курс і чи є можливість обирати інструктора. Оплату можна було розбити на частини, що стало для мене вирішальним фактором. Непередбачених витрат не було, але варто уважно читати договір.
dimonk- Сообщения : 37
Дата регистрации : 2022-06-19
dimonk пишет:У нас в місті навчання в автошколі коштувало приблизно 11 тисяч гривень. Ціна залежить від того, скільки годин практики включено в курс і чи є можливість обирати інструктора. Оплату можна було розбити на частини, що стало для мене вирішальним фактором. Непередбачених витрат не було, але варто уважно читати договір.
Привіт! Я нещодавно проходив навчання на права і обрав автошколу через сайт https://stolica.com.ua/vartist-navchannya-v-avtoshkoli/ — там легко знайти школи за різними критеріями і порівняти ціни. Вартість навчання залежить від кількох факторів: категорії прав, досвіду інструкторів, наявності сучасних автомобілів і додаткових послуг.
Наприклад, категорія "B" зазвичай коштує менше, ніж "C" або "D". Що стосується оплати, в моїй школі була можливість розбити платіж на кілька частин, що виявилось дуже зручним. Жодних прихованих витрат не було — всі послуги чітко описані на початку, включно з додатковими годинами водіння, якщо вони знадобляться. Це один із плюсів вибору автошколи через Stolica.com.ua, оскільки вони працюють з перевіреними школами, які не обманюють з цінами.
Despasito- Сообщения : 1476