Квартира у новобудові
Участников: 2
Страница 1 из 1
Квартира у новобудові
Привіт! Хочу запитати поради, маю купувати собі квартиру в Києві, як гадаєте чи варто обирати новобудову? Моя сестра купила, так перші 2 роки спати нормально не могла, постійні ремонти...
SuvaSuva- Сообщения : 14
Дата регистрации : 2022-10-12
Re: Квартира у новобудові
SuvaSuva пишет:Привіт! Хочу запитати поради, маю купувати собі квартиру в Києві, як гадаєте чи варто обирати новобудову? Моя сестра купила, так перші 2 роки спати нормально не могла, постійні ремонти...
Привіт! Зрозуміло, що ви хочете зробити правильний вибір при купівлі квартири. Моя сестра теж обирала між новобудовою та вже готовим житлом. Ось мої роздуми: новобудова - це своєрідний ризик, але і можливість створити ідеальне житло. Якщо обрати надійного забудовника і дізнатися про його попередні проекти, то можна уникнути проблем.
Також, важливо добре вивчити репутацію забудовника та якість його робіт. Не забувайте враховувати розташування будинку та інфраструктуру навколо. Для більшої впевненості, зверніть увагу на відгуки мешканців і вивчіть деталі проекту.
А ось ЖК Оптимісто тут купили мої друзі собі квартиру, перевіряли дуже ретельно. Наразі задоволені всім.
Takenada- Сообщения : 26
Дата регистрации : 2022-10-12
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: