Лікування катаракти у Чернівцях
+2
JeckShepard
Luter90
Участников: 6
Страница 1 из 1
Лікування катаракти у Чернівцях
Доброго вечора. Щось останнім часом мене турбує мій зір. По симптомам дуже схоже на катаракту. Може самому, без лікаря, діагностувати це захворювання? Як лікується катаракта?
Luter90- Сообщения : 116
Дата регистрации : 2021-12-11
Re: Лікування катаракти у Чернівцях
Щодо попередження катаракти, деякі поради включають у себе збалансовану дієту з включенням антиоксидантів, захист очей від сонця та уникання ультрафіолетового випромінювання. На жаль, захворювання неможливо повністю попередити, але здоровий спосіб життя може допомогти знизити ризик виникнення катаракти.
JeckShepard- Сообщения : 41
Дата регистрации : 2021-12-08
Лікування катаракти полягає у проведенні хірургічної операції, яку називають катарктектомією. Під час операції хірург видаляє помутнілу лінзу та замінює її інтраокулярною лінзою.
safoka2609- Сообщения : 18
Дата регистрации : 2022-02-12
Катаракта - це захворювання очей, при якому рогівка стає помутнілою і це впливає на зір. Вона виникає внаслідок накопичення білка в лінзі ока. Головним чинником ризику є вік, але катаракта може також бути спричинена травмами, захворюваннями та генетикою.
Лікування катаракти у Чернівцях https://visium.com.ua/chernovczy/ua/uslugi/lechenie-katarakty/ полягає у хірургічній операції, під час якої помутніла лінза замінюється штучною інтраокулярною лінзою. Ця операція є дуже ефективною і безпечною. Інших методів лікування катаракти на сьогоднішній день не існує.
Лікування катаракти у Чернівцях https://visium.com.ua/chernovczy/ua/uslugi/lechenie-katarakty/ полягає у хірургічній операції, під час якої помутніла лінза замінюється штучною інтраокулярною лінзою. Ця операція є дуже ефективною і безпечною. Інших методів лікування катаракти на сьогоднішній день не існує.
kateostin- Сообщения : 14
Дата регистрации : 2022-09-10
А ще куди звертатися якщо потрібна допомога окуліста?
Гарбирен- Сообщения : 76
Дата регистрации : 2021-02-14
Дуже задоволений результатами лікування рогівки в Подільському центрі зору! Моя бабуся мучилася від кератоконусу і ми були в обмороках від перспективи операції. Проте лікарі центру надали нам докладну консультацію та розповіли про різноманітні методи лікування. Можу сказати, що лікування рогівки ока було проведено оперативно та ефективно.
намесил- Сообщения : 162
Дата регистрации : 2021-01-27