Де можна замовити перехідники McDodo [HU-7420] 10in1?
Участников: 4
Страница 1 из 1
Де можна замовити перехідники McDodo [HU-7420] 10in1?
Доброго дня! Подскажіть, будь ласка, чи можливо придбати перехідники для електроніки в Україні? Мені потрібен перехідник з роз'ємом USB Type-C на 3,5 мм аудіороз'єм, але я не знаю, де його знайти. Чи може хтось порадити магазин, де є великий вибір таких аксесуарів? Буду вдячний за будь-яку інформацію!
Re: Де можна замовити перехідники McDodo [HU-7420] 10in1?
Якщо вам потрібен перехідник USB Type-C на 3,5 мм аудіороз'єм, то я рекомендую звернутися до магазину Електроніка. Вони пропонують широкий асортимент різних перехідників та аксесуарів для електроніки. Цей магазин знаходиться в центрі Києва на вулиці Хрещатик.
Despasito- Сообщения : 1476
Дата регистрации : 2020-09-24
Я би порадив звернутися до магазину ТехноСвіт. Вони також мають широкий асортимент перехідників та інших аксесуарів для електроніки. Магазин розташований в самому центрі міста.
Муха- Сообщения : 1154
Дата регистрации : 2020-09-24
Привіт! Я собі нещодавно замовляв перехідник McDodo [HU-7420] 10in1 https://easytrade.in.ua/product/perekhidnyk-mcdodo-hu-7420-10in1/ ось в цьому магазині. Сам перехідник має декілька роз'ємів, зокрема USB Type-C, 3,5 мм аудіороз'єм, і багато інших. Він дуже зручний, оскільки дозволяє підключати різні пристрої до одного джека.
Я сам користуюся цим перехідником і задоволений його функціональністю та якістю звуку. Ви можете придбати його в багатьох онлайн-магазинах, таких як Easytrade. Зараз ціна на нього $38.50. Рекомендую спробувати цей перехідник, він точно задовольнить ваші потреби!
Я сам користуюся цим перехідником і задоволений його функціональністю та якістю звуку. Ви можете придбати його в багатьох онлайн-магазинах, таких як Easytrade. Зараз ціна на нього $38.50. Рекомендую спробувати цей перехідник, він точно задовольнить ваші потреби!