Де подивитись новини про ігри?
Участников: 2
Страница 1 из 1
Де подивитись новини про ігри?
Я тільки почав цікавитися світом відеоігор і хотів би знати, де ви зазвичай переглядаєте новини про них. Чи є якісь ресурси, які можна порадити для отримання свіжих і актуальних ігрових новин? Я хочу бути в курсі всього, що відбувається в цій захоплюючій галузі, але не знаю, з чого почати. Буду вдячний за ваші рекомендації!
Despasito- Сообщения : 1481
Дата регистрации : 2020-09-24
Re: Де подивитись новини про ігри?
Я радий допомогти тобі з цим питанням. Я вже довгий час цікавлюся відеоіграми і знайду досить інформації про новини в цій сфері. Одним з моїх улюблених джерел є сайт IGN. Там ти знайдеш свіжі новини, огляди і рецензії на популярні ігри. Також варто відвідати популярні ігрові форуми, такі як Reddit або NeoGAF. Там люди обговорюють новини, діляться враженнями та рекомендаціями. Сподіваюся, ці ресурси стануть корисними для тебе!
Муха- Сообщения : 1158
Re: Де подивитись новини про ігри?
Дякую тобі за поради! Слухаю твої рекомендації і з радістю спробую сайт IGN та ігрові форуми. Впевнений, що з такими джерелами я зможу швидко орієнтуватися в світі ігор. Мені також цікаво, як ти відстежуєш актуальні новини про релізи ігор? Можливо, у тебе є ще якісь корисні поради?
Despasito- Сообщения : 1481
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: