Ритуальна служба у Києві
Участников: 2
Страница 1 из 1
Ритуальна служба у Києві
Привіт всім! Я в пошуках ритуальної служби, яка зможе взяти на себе повністю організацію поховання. Порадьте мені надійну ритуальну службу в Києві, що займається таким. Буду дуже вдячний!
Despasito- Сообщения : 1514
Дата регистрации : 2020-09-24
Re: Ритуальна служба у Києві
Як правило людині коли вона втрачає рідних не до організації поховання, хоча раніше все це потрібно було робити самостійно. Ось саме тому краще звертатися в ритуальні служби, щоб мати час попрощатися з померлим. Я можу порадити не погану ритуальну службу, яка має гарну репутацію.
Муха- Сообщения : 1189
Я переглянув в інтернеті всі можливі ритуальні служби в Києві, але не знаю кому можна довіряти. Тому якщо не важко залиш посилання на сайт ритуальної служби яку ти мені хочеш порадити, я ознайомлюсь з їх послугами та цінами.
Despasito- Сообщения : 1514
Такою є ритуальна служба "ПП Прядко" https://www.prjadko.kiev.ua/ua/ яка вже багато років виконує ритуальні послуги.Вони мають багаторічний досвід у цій сфері, та пропонують повний спектр послуг з організації поховання, включаючи транспортування загиблих, оформлення документів, підготовку та обробку тіла, організацію церемонії та поховання.
Крім того, "ПП Прядко" надає послуги зі створення меморіальних комплексів та пам'ятників, що допоможе зберегти пам'ять про загиблого на довгі роки.
Крім того, "ПП Прядко" надає послуги зі створення меморіальних комплексів та пам'ятників, що допоможе зберегти пам'ять про загиблого на довгі роки.
Муха- Сообщения : 1189