Жіночі модне взуття
+4
Coochy
Шипучка
Despasito
Красотка
Участников: 8
Страница 1 из 1
Жіночі модне взуття
При покупці взуття завжди намагаюся звертати увагу на те, з чого вона зроблена. Добре і довго носиться тільки те, що виготовлено з натуральних матеріалів. Нещодавно побачила в рекламі красиві шкіряні черевики, чи то сірого, чи бежевого кольору. Хто знає де купити такі?
Красотка- Сообщения : 2
Дата регистрации : 2022-10-01
Re: Жіночі модне взуття
Ох, вже ці жінки! Ну, якщо ти бачила рекламу, чому ж не зберегла посилання? Навіщо ускладнювати собі життя? Зараз можна за допомогою Google Lens легко знайти все, що ти бачиш у рекламах.
Despasito- Сообщения : 1503
Дата регистрации : 2020-09-24
Навіщо це все? Звичайно, я знаю про існування Google Lens. Перейшла за посиланням, мого розміру немає і вже не буде. Аналогічний товар у іншому магазині не підійшов мені за якістю. Ще в одному магазині чомусь мені ніхто не відповідає, напевно, вони закрилися.
Красотка- Сообщения : 2
Дата регистрации : 2022-10-01
Приблизно я зрозумів, які жіночі черевики https://vittorossi.ua/ua/shop/zhenskie_modeli/obuv/ ти шукаєш. Перейди за цим посиланням, там на першій сторінці є ботильйони такого кольору. Якщо купуватимеш, відразу оформи собі бонусну картку на сайті, вже з першої покупки отримаєш вигоду. Про цей магазин дізнався зовсім випадково місяць тому. Виявляється, вони дають хороші знижки на моделі минулих колекцій.Красотка пишет:При покупці взуття завжди намагаюся звертати увагу на те, з чого вона зроблена. Добре і довго носиться тільки те, що виготовлено з натуральних матеріалів. Нещодавно побачила в рекламі красиві шкіряні черевики, чи то сірого, чи бежевого кольору. Хто знає де купити такі?
Ті черевики, які коштували 5000, можна купити за 2000 грн. Саме така турбота про клієнта і підкупила, тепер всім знайомим рекомендую цей магазин.
Шипучка- Сообщения : 535
Дата регистрации : 2020-09-24
Привіт! Я обожнюю взуття New Balance! Воно чудово поєднує у собі стиль і комфорт. Можу порекомендувати тобі магазин MD Fashion. Вони мають великий вибір моделей New Balance, починаючи від класичних до останніх релізів. Також ціни там доволі прийнятні, а якість взуття завжди на висоті. Ти точно знайдеш те, що шукаєш!
Eryka- Сообщения : 28
Дата регистрации : 2023-06-19
А что можете сказать за сандали, как вам такой вид обуви и где можно купить подходящие для себя?
Xristina- Сообщения : 19
Дата регистрации : 2021-09-26
Привет! Если ты такой же фанат стиля и комфорта, как и я, то обязательно обрати внимание на новую линейку сандалий от adidas. Эти сандалии https://www.adidas.ua/obuv/sandalii-i-shlepanczy просто находка для тех, кто ценит качество и удобство. Я недавно купила себе пару, и просто в восторге от них! Первое, что меня поразило - это мягкая и амортизирующая подошва, которая обеспечивает комфорт даже при длительных прогулках. А дизайн сандалий просто шикарен - стильный и современный, с легким спортивным акцентом. Я часто ношу их как на пляж, так и в городе, и всегда получаю комплименты за свой выбор обуви. К тому же, материалы, используемые adidas, очень прочные и долговечные, так что я уверена, что эти сандалии прослужат мне долгие годы.
grogi2- Сообщения : 106
Дата регистрации : 2021-02-17