Форум города Харьков
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Зубні порошки?

Участников: 4

Перейти вниз

Зубні порошки? Empty Зубні порошки?

Сообщение автор Despasito Сб Сен 17, 2022 10:51 pm

Для того, щоб відбілити зуби, мені порадили періодично чистити зуби не зубною пастою, а зубним порошком. Але де він продається? Не підкажете, де можна подивитися зубні порошки.
Despasito
Despasito

Дата регистрации : 2020-09-24

Вернуться к началу Перейти вниз

Зубні порошки? Empty Re: Зубні порошки?

Сообщение автор Luter90 Сб Сен 17, 2022 10:55 pm

Дуже часто чистити зуби зубним порошком я би не рекомендував. Періодично можна, а але постійно - не варто. Тому що зубна паста містить дрібні абразивні речовини, які не дуже корисні для емалі зубів.

Luter90

Дата регистрации : 2021-12-11

Сообщение автор Муха Сб Сен 17, 2022 10:58 pm

Обидва твердження вірні. зубні порошки непогано відбілюють зуби. Але захоплюватися таким методом не варто. Як по мені, нехай й жовтні зуби, але здорові. Але ж так думають не всі.
Муха
Муха

Сообщение автор Шипучка Сб Сен 17, 2022 10:59 pm

Особисто я завжди зубні пасти https://apteka-ds.com.ua/catalog/dohlyad-za-rotovoyu-porozhnynoyu/zubni-pasty купляю у аптеці D.S. Можете зайти на сайт та подивитися. зараз там на багато зубних паст знижки, тому ціна іноді виходить менше, ніж у деяких магазинах. Ось там є й зубні порошки. Я колись купляла там зубний порошок М'ятний. Коштує він небагато, одиннадцать гривень. А чистить зуби навіть краще, ніж паста.
А щодо зубних паст, я би порадила Блендамед. Він й коштує недорого, й для зубів гарний.

Зубні порошки? 5000174898538

Шипучка
Шипучка

Права доступа к этому форуму: