Підкажіть, будь ласка, гарну аптеку с адекватними цінами
Участников: 4
Страница 1 из 1
Підкажіть, будь ласка, гарну аптеку с адекватними цінами
Доброго вечора усім, хто зараз на форумі. Підкажіть, будь ласка, гарну аптеку с адекватними цінами. Батько зараз у лікарні, тому я постійний відвідувач аптека, на жаль. Заздалегідь дякую за поради ) .
Шипучка- Сообщения : 536
Дата регистрации : 2020-09-24
Re: Підкажіть, будь ласка, гарну аптеку с адекватними цінами
Привіт. Ви напишіть назву препарата, який вам потрібен. Можливо, я зможу вам щось порадити. Хоча, якщо чесно, ціни в аптеках приблизно однакові. Так що на чому-чому, а на ліках навряд чи зекономите. Головне що це була не підробка. Всяке ж може бути.
Luter90- Сообщения : 116
Дата регистрации : 2021-12-11
Luter90 пишет:Привіт. Ви напишіть назву препарата, який вам потрібен. Можливо, я зможу вам щось порадити. Хоча, якщо чесно, ціни в аптеках приблизно однакові. Так що на чому-чому, а на ліках навряд чи зекономите. Головне що це була не підробка. Всяке ж може бути.
Це точно. На медичних препаратах зараз не особливо зекономиш. Але ж й без них теж ніяк. Особливо коли живеш разом з літньою людиною. Хто живе з батькам-мене зрозуміє, скільки купуєш медичних препаратів.
Муха- Сообщения : 1182
Шипучка пишет:Доброго вечора усім, хто зараз на форумі. Підкажіть, будь ласка, гарну аптеку с адекватними цінами. Батько зараз у лікарні, тому я постійний відвідувач аптека, на жаль. Заздалегідь дякую за поради ) .
Зараз аптека буже багато. Хто купляє у першій-ліпшій, у кого є своя, так би мовити, улюблена аптека. Мені, наприклад, подобається аптека D.S. https://apteka-ds.com.ua/ І ціни там, я ви кажете, адекватні. Й асортимент великий - завжди можна знайти будь-які ліки.
А нещодавно я завантажив на смартфон додаток цієї аптеки. Дуже зручно - у будь-який момент я можу побачити, у який аптеці цієї мережі я потрібний мені препарат, скільки він коштує, та зарезервувати його.
Despasito- Сообщения : 1509
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: