Система контролю робочого часу працівників
Участников: 5
Страница 1 из 1
Система контролю робочого часу працівників
Добрий день. На часі система контролю робочого часу працівників. Щось, вони в мене розслабилися. Вже не раз розумів, що підлеглі не працюють на 100%. Підкажіть, яким методом можна вирішити питання?
Luter90- Сообщения : 116
Дата регистрации : 2021-12-11
Re: Система контролю робочого часу працівників
Ще один експлуататор працівників. А може треба підвищити зарплату? Чи якіс бонуси організувати для підлеглих? А не впроваждувати систему стеження за робочим часом. Я була би проти такої системи.
Шипучка- Сообщения : 535
Дата регистрации : 2020-09-24
Я з вами категорично не згоден, ви прийшли працювати, чи байдики бити? Якщо перше, то працюйте. Буде результат - будуть і зарплата і бонуси. Щодо питання сам шукаю рішення для раціонального контроля робочого часу.
Despasito- Сообщения : 1501
Ваші випади зрозумілі, але є рішення яке влаштує всіх - система контролю робочого часу https://www.bitrix24.ua/articles/time_control.php яку використовую і я.
Підлеглі спочатку теж реагували насторожено, але потім коли побачили інтеграцію з документообогім, телефонією та інші фішки, заспокоіілися і навіть покращили продуктивнісь.
Тут реалізована система м'якого контролю, працвники самі запускають і зупиняють таймер обліку робочого часу, а система сама готує звіти.
Спробуйте, я вважаю, вам повинно сподобатись.
Підлеглі спочатку теж реагували насторожено, але потім коли побачили інтеграцію з документообогім, телефонією та інші фішки, заспокоіілися і навіть покращили продуктивнісь.
Тут реалізована система м'якого контролю, працвники самі запускають і зупиняють таймер обліку робочого часу, а система сама готує звіти.
Спробуйте, я вважаю, вам повинно сподобатись.
Муха- Сообщения : 1175
Что это за система контроля такая? Для чего она нужна? Ведь если работодатель так не доверяет работникам, то пусть ждет ответной реакции. Может вы еще камеры поставите в каждом кабинете? Слабо?
merka- Сообщения : 34
Дата регистрации : 2022-02-09