Форум города Харьков
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Золотий ланцюжок

Участников: 4

Перейти вниз

Золотий ланцюжок Empty Золотий ланцюжок

Сообщение автор Муха Пн Ноя 30, 2020 11:38 am

Доброго дня відвідувачам цього форуму! Підкажіть мені хороший ювелірний магазин, в якому я зможу придбати якісний золотий ланцюжок для своєї мами, у неї скоро день народження, ось вирішив зробити такий подарунок.
Муха
Муха

Дата регистрации : 2020-09-24

Вернуться к началу Перейти вниз

Золотий ланцюжок Empty Re: Золотий ланцюжок

Сообщение автор Шипучка Пн Ноя 30, 2020 11:39 am

Раджу не зациклюватися на одному магазині, потрібно обійти всі ювелірні магазини міста, після чого вже робити покупку, вибрати варіант який підходить під Ваші вимоги. Я завжди так купую подарунки, для мене це найкращий варіант.
Шипучка
Шипучка

Сообщение автор Муха Пн Ноя 30, 2020 11:40 am

Вибачте але я забув вказати що мене цікавлять тільки інтернет магазини, але все одно велике спасибі за Вашу відповідь, але на жаль у мене зараз немає можливості піти по магазинах свого міста.
Муха
Муха

Сообщение автор Despasito Пн Ноя 30, 2020 11:41 am

Муха пишет:Доброго дня відвідувачам цього форуму! Підкажіть мені хороший ювелірний магазин, в якому я зможу придбати якісний золотий ланцюжок для своєї мами, у неї скоро день народження, ось вирішив зробити такий подарунок.
Здоровенькі були! Зараз весь світ переходить на онлайн покупки, в інтернеті товар можна краще надати ніж на прилавку звичайного магазину. Я купую ювелірні вироби в інтернет магазині КЮЗ в якому Ви можете купити ланцюжок https://kuz.ua/ua/lantsyugi/ за дуже прівабліваю ціною.
Звертайте увагу на знижки, мені завжди вдавалося заощадити гарну суму грошей. Раджу ще звернути увагу на сережки, не давно з'явилося кілька новинок, ось думаю купити дочці на день народження подарунок.
Золотий ланцюжок ZluupGNSREVPTydsUG96AuFroF1u7YygCfk8YPY8l3ZpUj8zsKj1MjKC1zi5o9smL8WW=s85
Despasito
Despasito

Сообщение автор Alex25 Вт Сен 13, 2022 12:04 pm

Решила дочке на двадцать лет также подарить золотую цепочку. Цены конечно очень высокие и предложений в интернете много. Пока что выбираем, не можем определиться у кого заказывать.

Alex25

Дата регистрации : 2022-02-09