Купівля електрогриля
Участников: 5
Страница 1 из 1
Купівля електрогриля
Я думаю придбати електричний гриль для свого балкона, але не знаю, яку модель вибрати. Мені потрібно щось компактне і зручне у використанні, але при цьому досить потужне, щоб швидко готувати м'ясо та овочі. Що порадите?
Re: Купівля електрогриля
Я вже давно користуюся електричним грилем, і можу порекомендувати модель Philips HD6370 / 90. Він компактний, легко миється, а головне – з ним зручно готувати як на відкритому вогні, так і на грилі. Вам точно сподобається!
Despasito- Сообщения : 1501
Дата регистрации : 2020-09-24
Я також думаю про придбання електричного гриля, але віддаю перевагу чомусь більш потужному та функціональному. Адже у нас завжди багато гостей, і мені потрібен гриль, на якому можна швидко приготувати багато різних страв. Яку модель порекомендуєте?
Муха- Сообщения : 1175
Дата регистрации : 2020-09-24
Якщо вам потрібен електричний гриль, який легко впорається з великою кількістю страв, рекомендую подивитися на Weber Q2400. Він має потужність 2200 Вт, і на його поверхні можна готувати до 10 шматочків м'яса одночасно.
Крім того, він компактний і зручний у використанні, а також обладнаний термометром для контролю температури. Цей гриль підійде як для використання на балконі, так і для пікніка в парку. Також дивіться варіанти електрогрилів https://allo.ua/ua/grili-i-rokletnicy/ в інтернет магазині Алло.
Крім того, він компактний і зручний у використанні, а також обладнаний термометром для контролю температури. Цей гриль підійде як для використання на балконі, так і для пікніка в парку. Також дивіться варіанти електрогрилів https://allo.ua/ua/grili-i-rokletnicy/ в інтернет магазині Алло.
Навіть можна краще купити електричний гриль, який можна поставити навіть у кухні або на балконі звичайної квартири багатоповерхового будинку))
Alex25- Сообщения : 230
Дата регистрации : 2022-02-09
Електричний гриль — це пристрій, який дозволяє смажити на грилі цілий рік. Незалежно від погодних умов ви можете насолоджуватися смаком улюблених страв.
Alex25- Сообщения : 230
Дата регистрации : 2022-02-09